Over YasFit

Sinds mijn 5de was ik altijd gek op vechtfilms en filmsterren zoals Van damme, Bruce Lee, Jackie chan en hun fighting skills, spieren, uitstraling… dat heeft mij toen geïnspireerd, waardoor mijn ouders mij op karate hebben gezet en mijn benen nooit de lucht uit kwamen! Vanaf toen, begon ik al met de Push Up en Sit Up.

Ondanks mijn vecht skills, was ik altijd erg dun en daar zat ik mee! Als jongen en vooral vechtsporter zijnde, wilde ik altijd spieren hebben en daar trots op zijn. We kunnen wel zeggen, mensen horen geen vooroordeel te hebben maar dat doen ze toch, en je uiterlijk blijft een uitstraling wat niet met zo een excuus verwaarloosd mag worden.

Als een geboren Amsterdammer, heb ik 6 jaar na me geboorte, 12 jaar in het buitenland gewoond en daar was vechtsport en Fitness mijn uitlaatklep, zonder deze twee had ik het niet gered en hier ben ik God dankbaar voor. Mijn relatie met vechtsport en Fitness is meer dan alleen liefde of leuk vinden, het is een stuk van me en dat zal ik nooit kunnen laten, voor niks en niemand.

Vechtsport en Fitness hebben mijn leven zo veranderd. Het is bizar hoeveel meer respect je krijgt van mensen als je een atletisch lichaam hebt wat er goed uit ziet, dat zegt ook heel veel over een persoon. Niemand krijgt zomaar zo een lichaam, behalve door; Discipline, keihard trainen, dagelijks jezelf motiveren en pushen, en dat is eigenlijk wat mensen onbewust het meest respecteren en bewonderen naast het lichaam zelf.

Dit heb ik ontdekt toen ik 15 jaar was en mijn lichaam begon te transformeren, opeens wou iedereen met me praten, chillen en vond iedereen mij cool! Gelukkig had ik al het zelfvertrouwen vanuit mijn vechtsport achtergrond en kon ik goed met de aandacht omgaan zonder arrogantie of overwaardering van de complimenten. Karakter en charisma is wat de persoon maakt en zonder karakter kunnen wij niet het lichaam creëren waar wij van dromen en kunnen we verder weinig.

Ik ben supergoed in wat ik doe, en dat deel ik graag met iedereen in de hoop om zoveel mogelijk mensen te helpen hun droomlichaam te creëren en bij te dragen aan een positief / beter leven, dit is mijn motivatie en dit is mijn doel.

 

Yassine Ghalim